19.02.2015
2065

9_05   19 лютого в Чернігівській ОУНБ ім. В.Г. Короленка відбулося відкриття виставки світлин "Збройні сили – на варті незалежності України" військових журналістів Центрального друкованого органу Міністерства оборони України "Народна армія".
  Події антитерористичної операції на Сході України у своїх роботах представили: головний редактор видання Роман Драпак, спеціальні кореспонденти підполковники Костянтин Машовець, Вадим Ковальов, Вадим Мисник, Роман Бакуменко, Петро Гасай, Владислав Селезньов, Олексій Мазепа, Тарас Грень, фотокореспондент газети Верховної Ради України "Голос України" Олександр Клименко та інші військові журналісти, які з самого початку перебувають у зоні АТО і на власні очі бачили бойову роботу українських військовослужбовців.
  Начальник регіонального медіа-центру Міністерства оборони у Чернігові, підполковник збройних сил України Вадим Мисник презентуючи виставку розповів про нелегкі умови роботи військових журналістів, які ризикуючи життям показують реальні події, а також наголосив на важливості проведення фотовиставки саме в обласній бібліотеці, де найбільше користувачів та гостей нашого міста і області зможуть її переглянути.
  Голова Чернігівської обласного відділення Національної спілки фотохудожників України, учасник і переможець багатьох обласних і міжнародних фотовиставок Микола Турчин відзначив мужність військових журналістів, акцентуючи увагу на світлинах, які його дуже схвилювали.
  Чернігівських фотохудожник, член НСФУ, лауреат і переможець міжнародних виставок і фотоконкурсів Віктор Кошмал розповів про нелегку роботу фотокореспондентів, які роблять  репортажі з місця подій.
  Хвилюючими спогадами поділився з присутніми на відкритті очевидець подій на Сході України відомий фотохудожник із м. Луганськ Юрій Хромушин.
  Ведуча заходу, директор бібліотеки Інна Аліференко, подякувала військовим журналістам за фотовиставку, яка має важливе значення для патріотичного виховання, і прочитала хвилюючі рядки із поезій, вміщених у книзі "Вклоняємось доземно українському солдату" творчої групи ЦДО МО України "Народна армія", присвячені героїзму і мужності українських воїнів – захисників незалежності і суверенітету України.

9_10 9_14
 9_21  9_23
 9_28  9_25
 9_33  9_08
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється