16.04.2015
1392

  З 14 по 16 квітня в читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка на виконання заходів Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові управління споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради спільно з Державною організацією "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" провели навчальний цикл "Молодіжної школи бізнесу" з питань підприємницької діяльності для студентської молоді. За період навчання студенти ознайомилися теоретично і практично з веденням бізнесу з наступних питань: організаційно-правові форми ведення та реєстрація підприємницької діяльності, бухгалтерський облік у підприємництві, пріоритетні напрямки розвитку малого підприємництва в Чернігівській області, започаткування та організація власної справи та як започаткувати власний бізнес у сфері "зеленого туризму".
  Із вступним словом до слухачів звернулися начальник відділу з питань підприємництва управління споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради Журавльова Ю.Ю. та генеральний директор Державної організації "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" Лісовий А.М.
  Згідно тематики плану навчання з лекціями виступили: заступник генерального директора ДО "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" Дудчини А.В., директор ГСП "Ресурсний центр" Терещенко Н.В., головний бухгалтер Петровська Н.Г.
  В рамках договору про співпрацю Державної організації "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області" з ОУНБ ім. В.Г. Короленка студентській молоді працівники відділу документів з економічних та технічних наук  провели екскурсію по бібліотеці, які змогли ознайомитися з історією бібліотеки. Провідний бібліотекар відділу Плаунова О.М. розповіла  про послуги, які надає бібліотека користувачам.
  Відповідно плану навчання працівники відділу організували перегляди документів з фонду ВДЕТН з питань: "Від ідеї до власної справи", "Підприємництво в Україні: правові основи", "Як стати підприємцем і бути успішним".

DSCN0541 DSCN0542 DSCN0545
DSCN0560 DSCN0576 DSCN0546
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється