01.09.2015
995

  1-го вересня в День знань двері нашої бібліотеки гостино відчинилися для учнів другого класу загальноосвітньої школи № 33 м. Чернігова. Це перше знайомство школярів з великою бібліотекою. Прийшли вони зі своєю вчителькою Тетяною Михайлівною та батьками, які вирішили в наш час інформаційних технологій залучити своїх дітей до читання книг.
  Радо малечу зустріли працівники відділу міського абонементу. Завідувачка відділу міського абонементу О.Г. Соловцова познайомила гостей з дитячим куточком "Почитайко". Діти з великою цікавістю прослухали музичні книжки "Нічний ліс" та "Комахи".
  У кінозалі відділу документів іноземними мовами казкові герої мультфільму "Бібліотека. Що там роблять діти...?" розповіли їм про бібліотеку, правила поведінки в ній та познайомили з історією створення первісних бібліотек в світі. Під час музичної хвилинки малюки з великим задоволенням співали англійську пісеньку, пританцьовували та спілкувалися з працівниками відділу англійською мовою.
  Знайомство дітей з бібліотекою продовжилося у відділі зберігання книжкових фондів. Тут їх вразила велика кількість полиць заповнених до стелі книжками, а ще з цікавістю малеча розглядала і самостійно торкалася великоформатних книжок та книжок-мініатюр.
  Бажаючі дорослі стали читачами бібліотеки. Перше знайомство з бібліотечним царством книг дітям сподобалось! Вони пообіцяли приходити разом з дорослими за цікавими книжками та на безкоштовні заняття майстер-класів.

2 1 3
4 5 6
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється