10.09.2015
994

  10 вересня в читальній залі зібрались завідуючі відділів обслуговування центральних районних та міських публічних бібліотек Чернігівщини на семінар "Публічні бібліотеки: моделі обслуговування".
  Відкрив та привітав учасників обласного семінару заступник директора з наукової роботи Самойленко Ю.М.
  Під час семінару завідуючі відділів та провідні бібліотекарі Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка ділились досвідом нових форм роботи з користувачами.
  Головний бібліотекар відділу з суспільних та гуманітарних наук ОУНБ ім. В.Г. Короленка Куценко В.К. розповідала про особливості обслуговування користувачів в читальній залі, Солоннікова В.І. бібліотекар відділу краєзнавства повідомила колегами про співпрацю з Чернігівським об'єднаним авіазагоном, результатом співпраці якого стало спільне видання про історію і діяльність легендарного авіазагону та створено блог, який ведуть бібліотекарі відділу краєзнавства. Як захищати та відстоювати інтереси бібліотеки розповідали молоді бібліотекарі, учасники ІІІ Літньої школи з адвокації, Петруняк Я., бібліотекар міського абонементу, Коваль А., бібліотекар відділу наукової обробки документів ОУНБ ім. В.Г. Короленка.
  Як зробити бібліотеку привабливою для молоді ділились досвідом через скайп-зв'язок координатори проекту завідуюча Григаш М. та головний бібліотекар Напуда Є. відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф. Потушняка.
  Учасники семінару розробляли нові послуги для громади під час тренінгу "Трансформація послуг та продуктів бібліотеки для потреб громади", який проводила зав. НМВ. ОУНБ ім. В.Г. Короленка Сльозка О.А.
  Завідуючі відділів обслуговування Чернігівської області детальніше поспілкувались з колегами про особливості роботи ОУНБ безпосередньо у відділах під час екскурсії по бібліотеці.

 

IMG_01_04 (2) IMG_01_05 (2) IMG_01_08 (2)
IMG_01_11 (2) IMG_01_12 (2) IMG_01_15 (2)
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється