23.09.2015
1576

  23 вересня напередодні Всеукраїнського дня бібліотек до ОУНБ ім. В.Г. Короленка завітали студенти І курсу факультету початкового навчання Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка разом з доцентом кафедри теорії та методики мистецького навчання Романом Силко.
  Зустріч розпочалась у великій читальній залі бібліотеки. Лариса Поліщук, завідуюча відділом мистецтв, ознайомила молодь з нещодавно відкритою фотовиставкою "Що нам дала Солідарність" польських фотохудожників Войцеха Мілевського та Януша Ридзевського, яку організував наш земляк, відомий скульптор Геннадій Єршов в рамках проекту "Мистецький міст Чернігів-Гданськ". Після короткої розповіді була показана перша частина документального фільму "Чернігів-Гданськ", де розповідалось про поїздку чернігівських фотомитців до Польщі з виставкою "Майдан: Дорога до вольності".
  Ще одну виставку студенти переглянули вже у Мистецькій вітальні. Експозиція "Запах хризантем" Людмили Толбаєвої припала до душі майбутнім викладачам, бо вона "надихає і перетворює осінню меланхолію в романтичний та чарівливий настрій".
  Після спілкування з мистецтвом Валентина Золотар, провідний бібліотекар відділу мистецтв, провела студентам пізнавальну екскурсію і ознайомила з роботою відділів та історією бібліотеки.
  Всі бажаючі стали користувачами бібліотеки та зробили спільне фото на пам'ять.

2 1_02 3
4 5 7
8 9 6
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється