04.10.2015
1541

  В суботу, 4 жовтня, в Мистецькій вітальні Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка відбулося перше в новому, вже шостому, осінньо-зимовому сезоні засідання Чернігівського клубу авторської пісні і поезії "Трамонтана". Відкривали його виконавиці Даша і Аня Міхневич – дует, який у Чернігові швидко набуває популярності. Ніжні голоси, професійне виконання (дівчата навчаються в музичному училищі по класу вокалу), легкі і світлі пісні викликали лише позитивні емоції і були тепло прийняті слухачами.
  За юними співачками гітару взяв ще молодший виконавець – 10-класник 30-ї чернігівської школи Мстислав Крупеня. З глибоким натхненням і не притаманною для цього віку пристрастю сильним, добре поставленим голосом він виконував власні пісні, більша частина яких була присвячена першому коханню. Було цікаво і хлопець клубівцям сподобався.
  Нову книжку поезій і графіки на засіданні презентувала незмінна учасниця клубу – поетеса, художниця, архітектор Олена Грицюк. Щойно видану збірку "Несамовите озеро" плідна авторка присвятила Карпатам, де влітку пройшла Чорногірським хребтом.
  Насичена програма зустрічі не дозволила належним чином пустити гітару "по колу". Тому ще заспівати встигли тільки двоє: гість із Горностаївки Ріпкинського району, "людина-оркестр" Сергій Хололеєнко та чернігівка Анна Вірясова, яка, попри скромну манеру виконання, чудово показала себе влітку на фестивалі авторської пісні "На Голубих озерах". Під час її виступу з’ясувалося, що Аня стала складати власні пісні, хоча у клуб прийшла, як виконавиця чужих творів. Приємно, що зустрічі в "Трамонтані" і успіх на фестивалі сприяли розвитку творчого потенціалу молодої жіночки. До речі, дружини і матері, яка за повсякденними клопотами знаходить час для мистецтва.
  Насамкінець залишається додати, що в грудні цього року клуб "Трамонтана" відзначатиме своє 5-річчя. Готуємось.

Наталія Потапчук,
керівник Чернігівського клубу авторської пісні і поезії "Трамонтана"

IMG_1177_resize IMG_1212_resize IMG_1208_resize
IMG_1214_resize IMG_1224_resize IMG_1235_resize
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється