20.10.2015
1041

АНОНС

  22 жовтня о 1500 у великій читальній залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка відбудеться засідання круглого столу "Актуальні правові питання стосовно вимушених переселенців" у рамках проекту "Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації" за проектом "Українська регіональна платформа громадських ініціатив", що адмініструється ГО "МАРТ" за фінансової підтримки Європейського Союзу.
  У заході візьмуть участь спеціалісти Головного управління юстиції у Чернігівській області, Чернігівського громадського комітету захисту прав людини, Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Управління ДМС у Чернігівській області (Державна міграційна служба України), Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації, представники громадських і благодійних організацій міста Чернігова.

Запрошуються усі бажаючі! 

  "Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО "Чернігівське обласне відділення УБА" і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу".

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється