21.10.2015
1647

21 жовтня в Мистецькій вітальні відділу мистецтв відбулась творча зустріч "Театральні обрії Євгенія Сидоренка" з молодим режисером, актором Чернігівського Молодіжного театру.
  Ведуча заходу, бібліотекар відділу мистецтв Катерина Мехеда, коротко розповіла про талановитого митця. Євгеній народився в Талалаївці Чернігівської області. Закінчив музичну школу по класу баяну, відвідував хореографічну студію та театральний гурток. Навчався в Ніжинському училищі культури і мистецтв ім. М. Заньковецької на спеціалізації "Видовищно-театральні заходи". Фахову освіту режисера драматичного театру отримав в Київському Національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого. Деякий час працював у Талалаївському районному будинку культури. З 2004 р. працює в Чернігівському Молодіжному театрі.
  Грає у виставах: "Шельменко-денщик", "Три товариші", "Пригоди Петрика святкової ночі", "Не приймайте подарунків від Антипка", "Скарби капітана Флінта", "Механічний апельсин", "Тартюф", "Полліанна" та ін.
  Як режисер Євгеній поставив три вистави: "Стільці", "Емігранти" та "Варшавська мелодія". Зняв кліп на пісню "МСМ" "Чернигов".
  Бесіда з актором проходила у формі відкритого діалогу і кожен бажаючий зміг отримати неординарні відповіді на свої запитання. На заході були присутні друзі й колеги з Молодіжного театру, зокрема завідуючий літературною частиною і актор Чернігівського Молодіжного театру Микола Бичук, студенти 3-го курсу Чернігівського промислово-економічного коледжу та шанувальники театрального мистецтва.
  Творча зустріч пройшла в затишній, дружній атмосфері. Всі отримали задоволення від спілкування та виявили бажання відвідати Молодіжний театр.

result_IMG_0861 result_IMG_0870 result_IMG_0874
 result_IMG_0882  result_IMG_0886  result_IMG_0898
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється