03.11.2015
1048

  2-3 листопада відбувся Тренінг з підготовки тренерів з медіаграмотності громадян для працівників бібліотек та представників громадських організації м. Чернігова які цікавляться медіаосвітою та медіаграмотністю, а також мають сильну мотивацію ділитись своїми знаннями з іншими. Тренінг проходив в цікавих форматах: діалоги, дискусії, робота в групах, практичні завдання. Під час навчання учасники отримали знання та навики з питань свідомого "медіа-споживання", а саме: інформації, ролі медіа, протидії пропаганді, маніпуляціям та мові ворожнечі; навчальний матеріал, який розроблено Проектом спеціально для навчання громадян; приналежність до великої команди професійних тренерів з медіаграмотності.
  Учасникам у тренінгу потрібно буде передати набуті знання не менш як 30 особам. Для учасників проекту спеціально розроблені матеріали двома мовами (українська та російська) за вибором. Для проведення тренінгів всім майбутнім тренерам надається пакет тренера, який включає в себе папку з роздатковими матеріалами, флеш-носій, на якому міститься уся інформація двома мовами та методичний посібник для тренера у якому розписано програму тренінгу.


  Проект "Програма медіаграмотності для громадян" виконується за підтримки Міністерства закордонних справ та міжнародної торгівлі Канади (DFATD Canada), у партнерстві трьох організацій: Академія української преси, IREX та StopFake. Метою проекту є посилення стійкості громадян перед дестабілізуючою силою впливу неправдивої інформації.
  В рамках проекту передбачено розробку навчальної програми по медіаграмотності, підготовку тренерів, які будуть проводити тренінги для громадян, а також інформаційну кампанію для підвищення обізнаності громадян в питаннях протидії пропаганді та маніпуляціям.

result_IMG_1088 result_IMG_1068 result_IMG_1065
result_IMG_1093 result_IMG_1136 result_IMG_1108
result_IMG_1148 result_IMG_1171 result_IMG_1178
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється