18.11.2015
981

  18 листопада відбулась обласна творча лабораторія методистів центральних районних та міських бібліотек "Методична служба ЦБС: сучасні орієнтири діяльності". Методисти центральних бібліотек Чернігівщини зібралися, щоб обговорити нагальні питання, обмінятися досвідом роботи.
  Як децентралізація влади вплине на бібліотечну галузь; впровадження електронного моніторингу базової мережі публічних бібліотек України та планування роботи ЦБС на 2016 р. – саме з таких важливих питань і почалась робота творчої лабораторії, яку відкрила зав. науково-методичного відділу Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка Олена Сльозка.
  Методичні поради з організації бібліотечне обслуговування маленьких читачів надала зав. відділу методології бібліотечної роботи з дітьми обласної бібліотеки для дітей ім. М. Островського Наталія Шеша.
  Провідний бібліотекар Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва Ганна Лобода повідомила про сучасні форми бібліотечної роботи з молоддю, їх вивчення та розповсюдження.
  Детальну консультацію щодо бібліографічного опису електронних публікацій для онлайн-додатка до бібліографічного покажчика "Бібліотеки Чернігівщини на сторінках преси" "Інтернет-ресурси про бібліотеки Чернігівщини" надала головний бібліотекар науково-методичного відділу Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка Алла Мальована.
  Про систему краєзнавчих бібліографічних посібників проконсультувала методистів завідувач відділу краєзнавства Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка Ірина Каганова.
  Бібліотекар науково-методичного відділу Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка Анастасія Ширманова під час практичних занять навчила методистів як за допомогою онлайн-сервісів проводити онлайн-опитування.
  Для учасників семінару була проведена віртуальна подорож київською приватною бібліотекою ВOtaN, яка змінює стереотипний погляд на книгозбірні.

 

result_DSC00474 result_DSC00480
result_DSC00500 result_DSC00513
result_DSC00527 result_DSC00559
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється