19.01.2016
1829

  Минулий 2015 рік для відділу документів іноземними мовами був досить плідним та успішним у всіх напрямках діяльності. Хоча основні показники відділу залишилися сталими, можна стверджувати про значний зріст попиту на послуги відділу щодо вивчення іноземних мов.  Відділ продовжував свою роботу у всіх напрямах бібліотечної справи: підбір літератури користувачам, видача примірників на абонемент, організація та проведення екскурсій і виставок. Соціальний напрямок роботи включав організацію та проведення клубів та консультацій іноземними мовами.
  Великого значення відділ документів іноземними мовами надає роботі в соціальних мережах, оскільки на сьогоднішній момент цей вид спілкування з користувачами бібліотеки є найактуальнішим та максимально зручним. Користувач відділу отримує свіжу інформацію не лише про діяльність та проведення клубів, а також має змогу отримати будь-яку віртуальну консультацію щодо наявності книжок та можливості їх отримання на абонемент.
  Завдяки популяризації діяльності клубів іноземними мовами в соціальних мережах, відділу вдалося залучити максимальну кількість учасників, які стали постійними користувачами відділу і отримують допоміжну літературу для вивчення мови на абонемент. Грандіозна робота була проведена із залучення волонтерів для проведення клубів іноземними мовами. Кількість клубів  у 2015 році зросла до 8 на тиждень. Кожен волонтер відділу є професіоналом своєї справи та досконало знає мову, деякі з волонтерів є носіями мови, що є унікальним.
  Відділ документів іноземними мовами не зупиняється на досягнутому, ми маємо багато планів, зокрема організація клубу по вивченню іспанської мови та запрошуємо носіїв іспанської мови до співпраці.

result_фра клуб result_полск клуб result_нем. клуб  
result_итал клуб result_англ клуб  result_IMG_0425
 result_DSCN3198  result_Безымяннdый  result_Безымяrнный
 result_Безымянffный  result_Безымянный  result_Безымянfный
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється