06.02.2016
1654

Рік вивчення англійської мови

  Важливість вивчення англійської мови, як мови міжнародного спілкування важко переоцінити. Існує велика кількість ресурсів та традиційних методик для оволодіння іноземною мовою серед яких сучасному користувачу досить легко загубитись.
  6 лютого в інформаційному центрі "Вікно в Америку" (відділі документів іноземними мовами), пройшов семінар на тему "Доступне вивчення англійської мови за методикою Замяткіна Н.Ф.".
  Замяткін Н.Ф. закінчив факультет іноземних мов, вивчав іноземні мови самостійно, багато років жив в США, де працював перекладачем і викладав іноземні мови співробітникам ЦРУ та воєнній розвідці. Він декілька років працював в Інституті іноземних мов Міністерства оборони США в Монтерреї та розробив власний метод викладання іноземних мов.
  Своїм досвідом вивчення англійської мови за цією методикою ділився талановитий та дуже креативний користувач бібліотеки Станіслав Мукомела. Було наголошено на тому, що людина будь-якого віку та інтелектуального розвитку зможе досить просто оволодіти іноземною мовою за цією методикою , якщо прикладе певних зусиль.
  Станіслав консультував щодо перших кроків на шляху оволодіння англійською мовою за методикою Замяткіна Н.Ф., були наведені приклади роботи з текстами під звуковий супровід. Семінар супроводжували яскраві презентації та гумористичні відео.
  Бажаємо всім нашим користувачам не просто оволодіти англійською мовою, а зробити це з цікавістю та натхненням!

result_1 result_2 result_3
result_4 result_5 result_6
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється