06.04.2016
1354

  6 квітня до бібліотеки завітали студенти Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т.Г. Шевченка.
   Молоді люди прийшли відвідати виставку картин "Естетика буття" своїх викладачів, доцентів кафедри теорії та методики мистецького навчання Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т.Г. Шевченка, братів-близнюків Романа та Євгена Силків.
  З одним з художників – Романом Миколайовичем – відбулася творча зустріч. Студенти зацікавлено слухали розповідь заввідділу мистецтв Лариси Поліщук про чернігівських митців. Молодь дізналась і про багаточисельні хобі братів, і про початок творчого шляху, і про студентське життя, і про деякі художні секрети митців. Викладач із задоволенням відповів і на неординарні запитання.
  Лариса Миколаївна ознайомила студентів з роботою бібліотеки та деякими відділами. У відділі мистецтв майбутні викладачі ознайомились з постійною експозицією подарованих картин відомих художників Чернігівщини. Студенти дізнались про обдарованих та закоханих в образотворче мистецтво людей різних професій, переглянувши виставку "Талановиті чернігівці" Народного аматорського об’єднання художників "Деснянська палітра". "Ці картини надихають на створення своїх шедеврів і показують, що можна досягти заповітної мрії, маючи натхнення та наполегливість", – сказала одна зі студенток. У відділі документів іноземними мовами молодь дізналась про роботу клубів, в яких можна поспілкуватися англійською, німецькою та італійською мовами.
  Переповнені гордістю за своїх викладачів, студенти університету зробили пам’ятне фото з Романом Силком та більшість з них, дізнавшись багато цікавого про бібліотеку, виявили бажання стати її постійними користувачами.

result_1 result_2 result_3
result_4 result_5 result_6
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється