21.04.2016
1106

  21 квітня в читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеці ім. В.Г. Короленка відбувся вечір-зустріч до 30-річчя Чорнобильської катастрофи на тему "Болить Чорнобиль у моїй душі". В рамках заходу була презентована книга Володимира Шовкошитного "Я бачив". Володимир Шовкошитний – відомий український поет, прозаїк, публіцист, громадський,політичний та державний діяч, доктор філософії в галузі політології, народний депутат України першого скликання, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, президент Міжнародної організації "Союз Чорнобиль", перший заступник Голови Національної спілки письменників України.
  Зустріч з письменником була дуже змістовною і цікавою, адже автор є непересічною людиною з активною життєвою позицією. Окрім нової книги про події на Чорнобильській АЕС, Володимир Шовкошитний ознайомив присутніх зі своєю історичною трилогією "Кров свята", а також зі збіркою віршів "Запали свічу".
  Своїми враженнями про творчість Володимира Шовкошитного поділились письменник Сергій Дзюба, вчений секретар Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів Стародавній" Сергій Черняков, голова Чернігівської міської громадської організації "Союз інвалідів Чорнобиля" Володимир Алексієнко. Поетеса Надія Галковська прочитала свій вірш і подарувала його Володимиру Шовкошитному.
  Працівниками відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук була підготовлена та прокоментована книжково-ілюстративна виставка "Полин Чорнобиля гірчить і досі".

result_1 result_2 result_3
result_4 result_8 result_6
result_7 result_5 result_9
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється