11.05.2016
1459

  11 травня до Чернігівській ОУНБ ім. В.Г. Короленка завітали студенти Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького (курс викладача вокально-хорового відділення, народної артистки України Лариси Роговець), лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Діана Мазур та Юлія Макаренко.
  Концерт був приурочений до Дня Європи в Україні – дівчата виконували твори західноєвропейських та українських композиторів.
  Своїми мелодійними голосами юні співачки витинали на полотні уяви слухачів яскраві образи, а співзвучність дівчат у дуеті проймала до глибини душі. Більшої емоційності та колориту додавала виставка живопису "Жіночі образи в українських традиційних головних уборах" чернігівської художниці, члена Національної спілки художників України Надії Мартиненко, що експонується в читальній залі бібліотеки.
  Зацікавив присутніх вдало підібраний репертуар: Юлії імпонували українська народна пісня "Ой у вишневому садочку" та "Солов’їний романс" А. Кос-Анатольського – ліричні пісні з "пташиними" трелями та витьохкуванням, а Діана гарно передала веселість української народної пісні "Ой я знаю, що гріх маю" та тяжку надривну атмосферу арії Марини та сцени ворожіння "Білі дубові дрова – розгорайтеся" з опери  А. Гречанінова "Добриня Микитич" (концертмейстер А. Спеко).
  Талановитим співом артистки змогли передати емоційне забарвлення пісень, заповнюючи їх настроєм залу та серця слухачів.
  Захід пройшов на високому професійному рівні в щирій затишній атмосфері.

result_1 result_4 result_2
result_3 result_5 result_6
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється