03.10.2016
1389

  Щорічне відзначення Всеукраїнського дня бібліотек свідчить про глибоку повагу українського народу до культури, освіти, духовних надбань і про визнання тієї відповідальної місії, яка покладена на Бібліотеку як храм знань.
  Постійний пошук бібліотекарями нових форм і методів роботи, творчий підхід до своєї професії багато в чому сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадянських якостей та формуванню патріотичної свідомості нації.
  Зараз бібліотеки – багатофункціональні центри розвитку громад, сучасні осередки дозвілля та просвітництва.
  У рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек працівниками Чернігівської ОУНБ імені В.Г. Короленка були проведені ряд екскурсій як для юних читачів, що тільки пізнають світ книги, так і для дорослих відвідувачів та студентства.
  Учні Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту не тільки ознайомились з роботою відділів, а й відвідали чотири виставки, що наразі експонуються в бібліотеці. Їм припали до душі декоративні роботи заслуженого майстра народної творчості Тетяни Баженової та вишиті ікони заслуженого майстра народної творчості Агнеси Ляшенко.
  А майбутнім читачам, учням 5-Г класу Спеціалізованої ЗСШ №1 з поглибленим вивченням іноземних мов, та їх керівнику Людмилі Масловій більше сподобались краєвиди Чернігова на світлинах Валерія Шайгородського і ляльки корюківської майстрині Марини Шикалової. Зацікавив маленьких відвідувачів і великий картковий каталог, в якому захована інформація про всі скарби бібліотеки. Ознайомившись з роботою відділу абонемента, відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів, відділу мистецтв та ін., учні відмітили, що не знали, наскільки цікавою може бути бібліотека та її послуги, а вчителі пообіцяли неодмінно повернутися знову.

result_IMG_0030 result_IMG_0257 result_IMG_0241  
result_IMG_0023 result_IMG_0263  result_IMG_0024
result_IMG_0012 result_IMG_0020  result_IMG_0005
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється