14.05.2017
1791

  result_IMG_5705 14 травня в Мистецькій вітальні ЧОУНБ ім. В.Г. Короленка підсумкове в цьому сезоні засідання провів Чернігівський клуб авторської пісні і поезії "Трамонтана". Це був своєрідний творчий звіт осередку за останні 9 місяців (влітку клуб на канікулах та фестивалях).
  З новими віршами виступали поети Ірина Кулаковська, Наталія Грицюк, Володимир Кравченко, Юрій Слєсарєв, Олексій Маслов, Світлана Яснєва. Кожен з них мав що сказати і чим запам’ятатися слухачам.
  Кулаковська, зокрема, насмішила новими пародіями. Яснєва акапельно презентувала власний романс, хоча досі ніколи пісень не складала. Кравченко повідомив про своє І місце на Всеукраїнському поетичному фестивалі "Шум", який напередодні відбувся в Чернігові, і про хвилювання за майбутнє представлення рідного міста у Києві. Маслов, виступаючи, подякував клубові, презентація в якому підштовхнула його до видання першої поетичної збірки. Грицюк вилила у віршах внутрішній біль за батьківщину своїх батьків-росіян, яка тепер воює з Україною.
  Звучали на засіданні, звісно, і пісні, виконані Лілією Іванішиною, Ярославом Дудичем та дуетом "Голос душі" (у складі Ольги та Руслана Шведів). Гостею та "відкриттям вечора" стала поетеса Євгенія Коніщева"безробітний юрист у творчому пошуку", як вона себе представила. Дівчина прочитала власні вірші на тему "Що б сказав Тарас Шевченко про сьогоднішні події". Також під гітарний акомпанемент Дудича вона заспівала гімн проекту "Повноцінне життя" для людей з особливими потребами, який втілює громадська організація "Аратта".
  Як з’ясувалося, Женя Коніщева, попри поганий зір, не лише пише вірші і співає, а й шиє м’які іграшки, захоплюється медициною і театром. 28 травня в Чернігівському ляльковому театрі ім. О. Довженка буде показана її вистава.
  Розходилися клубівці, як завжди, задоволені виступами і спілкуванням.
  До нових зустрічей у бібліотеці та на літніх пісенних галявинах!

Наталія Потапчук,
керівник клубу "Трамонтана"

result_IMG_5704 result_IMG_5695 result_IMG_5701
result_IMG_5733 result_IMG_5726 result_IMG_5742
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється