08.06.2017
1526

  Чернігівська ОУНБ імені В.Г. Короленка завжди відкрита для відвідувачів та з радістю обслуговує читачів різних професій і віку.
  8 червня бібліотеку відвідали вихованці Чернігівського центру розвитку "Орігамі" разом з вихователями Оленою Чаленко та Оленою Іскевич.
  Екскурсію для юних користувачів разом з речниками обслуговуючих відділів бібліотеки провела Катерина Мехеда, провідний бібліотекар відділу мистецтв, яка поінформувала про роботу закладу і відмітила, що бібліотека – це не тільки пізнавальні книги та періодичні видання, а й привітний персонал та затишна атмосфера, незвичайні виставки талановитих майстрів і художників та цікаве проведення дозвілля.
  Дітям неймовірно сподобались зал каталогів та веселі, неординарні світлини з фотовиставки "Життя як книга", звукові книги абонементу та сучасний стильний дизайн відділу документів іноземними мовами. Атмосфера відділу краєзнавства та відділу мистецтв теж знайшла своїх шанувальників: декотрі з цікавістю слухали розповідь про чернігівських письменників та краєзнавців, а хтось із задоволенням розглядав картини і навіть взяв декілька акордів на фортепіано.
  Зробивши оригінальне фото на пам'ять на килимі в Мистецькій вітальні, юні читачі пообіцяли добре ставитись до книжок та неодмінно повернутися до храму знань знову.

result_DSC00011 result_DSC00013 result_DSC00017
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється