22.08.2017
1413

22 серпня в рамках літнього читального залу відбулася піар-акція "Моя країна – прекрасна і незалежна!".
  У вступному слові директор бібліотеки Інна Аліференко зазначила, що за 26 років незалежності здійснено багато економічних перетворень, запроваджено нові правила і стандарти життя. Відбуваються зміни і в нашій бібліотеці. Бібліотека сьогодні – це інформаційний, культурний центр, центр духовності нашого краю. Численні виставки популяризують фонди бібліотеки, а соціокультурні заходи привертають увагу до читання найкращих зразків місцевої, національної та світової літератури.
  З вітальним словом виступив директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко.
  Працівниками відділів бібліотеки були підготовлені тематичні книжково-ілюстративні виставки "Вершина його любові- Україна!(90 років від дня народження Л.Г.Лук'яненка)", "Україна: утвердження незалежної держави", "Україна – шлях до незалежності".
  Для користувачів бібліотеки читали свої вірші солістка Чернігівського обласного філармонійного Центру фестивалів і концертних програм Тетяна Олійник та член Чернігівської обласної літературної студії Лариса Дущак.
  Майстриня декоративно-прикладного мистецтва Лариса Ганненко продемонструвала свої вироби – унікальні ляльки-мотанки і розповіла про свою творчість.
  Захід пройшов у невимушеній, дружній обстановці.

1 1 1
1 1 1
 1 1 1
1 1 1
1 1 1
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється