14.09.2017
1665

  14 вересня в конференц-залі Чернігівської ЧОУНБ ім. В.Г. Короленка відкрилась виставка світлин "Світ Десни" чернігівського фотохудожника Олега Грицюка.
  Митець народився на початку 1941 року в Одесі. Перед війною сім'я переїхала до Чернігова, звідки родом батьки. "Для мене, – говорить фотограф, – краще ніж Чернігів, прекрасніше ніж Чернігівщина і Десна місця нема".
  У рідному Чернігові закінчив середню школу № 2. Потім навчався в Горьківському інституті інженерів водного транспорту. Працював за спеціальністю в Дніпропетровському, Чернігівському річкових портах та інших організаціях пов'язаних з річками. Перед виходом на пенсію з великим задоволенням працював на ВАТ "Чернігівтеплокомуненерго".
  Основні захоплення – річка, риболовля, ліс, фотографія. Небайдужий до класичної музики. Любить працювати з деревиною, а з велосипедом розлучається тільки тоді, коли лягає спати або коли взимку стає на лижі.
  На виставці "Світ Десни" представлено 45 світлин пейзажної тематики. Автор говорить про свою експозицію так: "На природі я завжди з фотоапаратом. Визнаю тільки класичний пейзаж. Природа досконала, і ніякі "поп", "нео", "сюр" та інші модні течії не здатні передати цю досконалість.
  Я хочу показати свою улюблену та неповторну Чернігівщину. Наскільки мені це вдалося – на розсуд глядачів".
  Автор та колектив бібліотеки ласкаво запрошує жителів і гостей міста відвідати виставку світлин та доторкнутись до прекрасної краси Чернігівського краю.

result_IMG_0800    result_IMG_0781
 result_IMG_0783  result_IMG_0789
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється