15.11.2017
1839

  15 листопада у великому читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка відбулася презентація 4-х томного видання зібрання праць доктора економічних наук, професора кафедри економічної теорії Чернігівського національного технологічного університету, академіка Української Академії наук, академіка Української академії економічних наук, заслуженого економіста України Володимира Савченка.
  Директор бібліотеки Інна Аліференко привітала автора з виходом нових книг, виразила вдячність за дружні відносини між ним і бібліотекою і сподівання на подальшу співпрацю.
  Володимир Савченко у своєму виступі розповів про наукові роботи, які ввійшли до зібрання праць.
  Колеги та учні Володимира Савченка з Чернігівського національного технологічного університету – доктор економічних наук, професор, декан факультету життєдіяльності, природокористування і туризму Максим Забаштанський, кандидат економічних наук Олена Козлянченко, магістр спеціальності "туризмознавство" Дарина Логвиненко привітали автора з виходом книг і подякували Вчителю за науку і співпрацю.
  Кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т.Г. Шевченка Олена Гринь, донька Володимира Федоровича, привітала батька від свого імені і від науковців університету.
  Результат наполегливої наукової праці Володимира Савченка було представлено на книжковій виставці "Регіональний аспект економічного розвитку України у працях Володимира Савченка" з фондів бібліотеки і видань, які Володимир Федорович надав для цієї виставки.
  Прокоментувала книжкову виставку ведуча презентації, завідувач відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук Наталя Карбовська.
  Захід відбувся в дружній, доброзичливій атмосфері.

 1  2  3
 5  4  6
 7  8  9
 10  11  12
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється