30.11.2017
1142

  29 листопада до Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка завітали студенти першого курсу Чернігівського професійного будівельного ліцею разом з викладачем Мариною Валевач та бібліотекарями Іриною Черняковою і Валентиною Ханенко.

  Під час екскурсії, що провела завідувач відділу мистецтв Лариса Поліщук, студенти дізналися про історію бібліотеки та роботу структурних підрозділів.

  Особливо зацікавив студентство відділ документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук літературою та часописами з фахових спеціальностей – муляр, монтажник сталевих та залізобетонних конструкцій та електрозварник ручного зварювання, які необхідні їм для подальшого навчання та розвитку в професії.

  Приємне враження молодь отримала від перегляду виставок, які нещодавно відкрилися в бібліотеці – ювілейної звітної виставки картин Чернігівського народного аматорського об'єднання художників "Деснянська палітра", виставки світлин "4383 дні дитинства" з колекції міжнародного фотоконкурсу та ювілейної виставки картин "Життя ріка чарівна" чернігівської художниці Тамари Дудко.

  Всі бажаючі стали користувачами бібліотеки, а партнерські відносини між закладами будуть продовжуватися і надалі.

 

Екскурсія 1 Екскурсія 2  Екскурсія 3
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється