16.12.2017
1464

  У суботу, 16 грудня, у "Мистецькій вітальні" бібліотеки вкотре збирався Чернігівський клуб авторської пісні та поезії "Трамонтана". Засідання було присвячене двом презентаціям: поетеси Олени Грицюк та авторки-виконавиці власних пісень Євгенії Коніщевої.
  Олена Грицюк презентувала свою нову, вже шосту, книгу власних віршів, написаних українською та російською мовами. Вона називається "Білінгва" (графіка і поезія) і, що дивовижно, версталася в окупованому Донецьку.
  "Ця книга для мене важлива підтримкою людей, які знаходяться між миром і війною, між життям і смертю", – сказала поетеса.
  Члени клубу схвально поставилися до нової книжки і вдячно прослухали вірші у виконанні авторки.
  Молода бардеса Євгенія Коніщева тільки-но розпочинає свій творчий шлях у жанрі авторської пісні. Уперше в "Трамонтані" вона співала навесні поточного року. За цей час дуже помітно виросла у своїй майстерності – і грі, і співі, чим надзвичайно порадувала слухачів. Вони ніби відкривали дівчину уперше.
  За словами Євгенії, на сьогодні її доробок налічує вже 60 пісень. На вечорі вона презентувала, здебільшого, ті, що присвячені Дню святого Миколая та новорічним святам. Надалі обіцяла показати інші тематичні добірки, зокрема, медичну. Клубівці побажали талановитій дівчині подальших творчих знахідок і успіхів.
  Приємним сюрпризом для "Трамонтани" стали й щирі поезії режисера чернігівського самодіяльного театру "Дивосвіт" Дмитра Романова. Він зазирнув до клубу вперше і був тут добре сприйнятий. Читали свої нові вірші також Ірина Кулаковська та Наталія Грицюк.
  Вечір у клубі пройшов, як завжди, у теплій, доброзичливій атмосфері. У грудні поточного року "Трамонтані" виповнилося 7 років.

Наталія Потапчук,
  керівник клубу авторської пісні і поезії "Трамонтана"

1 IMG_6774   IMG_6786  
 IMG_6780  IMG_6783  IMG_6793
IMG_6793 IMG_6786 IMG_6807
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється