28.12.2017
1283

1

  У рамках реалізації проекту Європейського Союзу "СlimaEast: Збереження та стале використання торфовищ", що впроваджується Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні, Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації видано книгу "Цікаве про тварин Чернігівщини".
  Довідникове видання знайомить читачів з деякими представниками фауни Чернігівщини. У книзі висвітлено характеристику класів і видів тварин, цікаві факти їхнього життя. Книга містить шість розділів, у кожному з яких описано тридцять сім тварин. До розділів відібрані народні вірування, прикмети, сталі вислови.
  Необхідно зазначити, що в підготовці книги активну участь брали працівники відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук. Бібліотекарями було опрацьовано великий масив документів з фондів бібліотеки: енциклопедії, довідники, наукові видання, художні твори, збірки легенд та приказок, прислів'я. Бібліотека висловлює вдячність Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації за подаровані видання.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється