15.01.2018
2590

  1

  Напередодні Нового року побачив світ черговий випуск щорічного краєзнавчого видання "Знаменні і пам'ятні дати Чернігівської області на 2018 рік", які з 1974 року готує та видає Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка. Метою посібника є популяризація інформації з актуальних питань життя області та відомостей про діяльність минулих поколінь, про знаних земляків, забезпечення формування історичної пам'яті та допомога у патріотичному вихованні молоді.
  Календар складається з хронологічного переліку знаменних і пам'ятних дат, котрі мають відзначатися у 2018 році та додаткових відомостей і рекомендаційних списків до найцікавіших визначних дат, які підготували укладачі видання. Цікавими для користувачів стануть довідки про таких відомих людей Сіверського краю, як Микола Кибальчич, Станіслав Реп'ях, Віктор Кошмал, Олена Конечна, Ніна Ткаченко та ін., а також про героїчний бій під Крутами, сторінки історії містечка Седнів, що у Чернігівському районі тощо.
  Допоміжний апарат до посібника складається з іменного покажчика. Видання стане у нагоді музейним і бібліотечним працівникам, краєзнавцям і журналістам, викладачам та студентам.
  Ознайомитись з посібником "Знаменні і пам'ятні дати Чернігівської області на 2018 рік" можна у відділі краєзнавства бібліотеки.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється