21.01.2018
2560

  21 січня для жінок – вимушених переселенців зі Сходу України та Криму був проведений тренінг "Життєві позиції людей".
  Із зацікавленістю учасниці тренінгу аналізували ознаки позицій "жертви обставин" і "автора" та як обрані життєві стратегії впливають на якість життя. Дізнавалися способи навчитися позитивному мисленню і розвинути звички, що просувають до більш якісного життя. Розбиралися, як впливають ментальні закони, зокрема, закон резонансу і закону тяжіння…
  "На тренінгах проекту відкриваються знання, які корінним чином змінюють ставлення до складних життєвих обставин, додають впевненості у собі і дають сили долати труднощі", – таку оцінку впливу тренінгів дала одна з його учасниць.
  Освітній проект "Надія – своїми руками"/ "Handmade hope" реалізовує Чернігівський Клуб "Soroptimist" для жінок – вимушених переселенців зі Сходу України та Криму у партнерстві з Чернігівською обласною бібліотекою ім. В. Г. Короленка.

  Дорогі подруги, якщо Ви шукаєте дружнє підтримуюче оточення, бажаєте навчатися і розвиватися особистісно, шукаєте можливість опанувати жіночі ремесла і мати, при бажанні, у майбутньому додатковий заробіток з вироблення сувенірів, щиро запрошуємо Вас до участі у проекті!
  У наступну неділю, 28 січня, в рамках проекту буде проведений черговий майстер-клас. Паралельно буде проведене заняття для дітей віком 5-12 років.
  Подробиці щодо участі у проекті Ви можете дізнатися у координатора проекту Лідії Юрченко за тел. 096 4672596. 

Валентина Меленівська

result_1 result_2    result_3
 result_6  result_5  result_4
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється