11.02.2018
2474

  11 лютого жінки-переселенці взяли участь у тренінгу "Ресурси, які завжди з тобою", який провела тренер, лайф-коуч Валентина Меленевська.
  Говорили на серйозні теми: про розумові звички, про вплив ментальних законів на якість життя людини, про те, як навчитися контролювати свої думки.
  Розкрито також інші важливі питання: слова-руйнівники, подяка як канал достатку, звичка зосереджуватися на позитиві, вміння переводити "проблему" в завдання.
  Дійшли спільного усвідомлення, що треба змінюватися самому для того, щоб покращити своє оточення і поліпшити своє життя.
  "Клубок болю і проблем потихеньку розмотується"; "Ваші заняття для мене – як промінь світла в темному царстві", "Отримую нові знання, відкриваю нові грані себе і стаю краще та впевненіше" – так оцінили вплив тренінгів учасниці проекту.
  Тренінг проведений Чернігівським жіночим Клубом "Soroptimist" в рамках проекту "Надія своїми руками" /"Handmade hope" для жінок-вимушених переселенців зі Сходу України та Криму.
  Проект реалізовується в партнерстві з Чернігівською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. В. Г. Короленка за підтримки Європейської Федерації Soroptimist International.

 result_1_001_1

result_4

 
result_3  
 result_1  result_2  result_6
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється