17.05.2018
1966

  17 травня, у Всесвітній день вишиванки, читальна зала Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка знову наповнилася чарівними мелодіями, бо вже традиційно з концертом "Година вокальної музики" завітали студентки ІІІ-ІV курсів Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького під керівництвом народної артистки України Лариси Роговець.
  Молоді артистки, разом з талановитим концертмейстером Наталією Пономаренко, представили цікаву та різноманітну програму.
  Альона Чучвага виконала "Арієту-романс Лізи" із оперети "Акуліна" (І. Ковнір) та "Пісню Анюти" з кінофільму "Веселі хлоп'ята" (І. Дунаєвський). Дівчина підкорила глядачів своїм дзвінким, чистим голосом та емоційним єднанням з любителями прекрасного через музику.
  Продовженням концерту став виступ Дарини Грибань, яка виконала пісні "Без ума, без разума" (О. Даргомижський) та "Романс Поліни" з опери "Пікова дама" (П. Чайковський). Надривний трагічний репертуар личить голосу дівчини, яка добре маневрує між високими й низькими нотами та гарно відчуває і передає емоції композиції глядачу.
  Поліна Єрко запам'яталася слухачам сильним академічним голосом. Дівчина виконала "Аріозо куми" з опери "Чародійка" (П. Чайковський), українську народну пісню "Як поїхав мій миленький" (обробка Ж. Колодуб) та "Скажи, о чем в тени ветвей…" (П. Чайковський), пропустивши через призму власних відчуттів мелодію й слова та поділившись цими почуттями з усіма глядачами.
  Технічно складну "Арію Джильди" з опери "Ріголетто" (Дж. Верді) бездоганно виконала цьогорічна випускниця Марія Ситайло, чим заслужила бурхливі оплески. Дуже легким та піднесеним здався "Солов'їний романс" (А. Кос-Анатольський), хоч і зрозуміло, що за цим виступом стоїть неабияка робота як студентки, так і викладача Лариси Роговець. Голос, рухи, міміка дівчини – все було пронизане зворушливою мелодією композицій. Її дзвінкий голос летів вдалину, у музичні простори, зачаровуючи глядачів.
  Родзинкою концерту стало виконання трьома студентками "Терцету трьох дам" з опери "Чарівна флейта" (В. А. Моцарт). Хороша взаємодія дівчат на сцені під час виступу та яскравий і артистичний номер безумовно запам'яталися аудиторії. Підкорило залу і чарівне багатоголосся студенток, що виконали "Тріо дівчат" з оперети "Сто чортів і одна дівчина" (Т. Хрєнніков). Поєднання голосів у композиції вилилось у хитре та магічне сплетіння тонкого музичного мережива.
  Приємні голоси юних співачок проникали в найпотаємніші куточки сердець кожного з присутніх та наповнювали їх хвилюванням та спогадами. Концерт студенток в котрий раз підтвердив, що в Чернігівському музичному коледжі ім. Л. Ревуцького працюють високопрофесійні викладачі та навчається талановита й артистична молодь. Майбутнє України обов'язково буде яскравим, творчим та щасливим!

result_IMG_9530  result_IMG_9547  result_IMG_9555
 result_IMG_9535  result_IMG_9543  result_IMG_9542
 result_IMG_9560  result_IMG_9574  result_IMG_9572
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється