12.05.2018
2136

  Чернігівська ОУНБ імені В. Г. Короленка завжди відкрита для відвідувачів та з радістю обслуговує користувачів різних професій і віку. Особливо приємно, що творчістю талановитих чернігівських майстринь цікавляться любителі прекрасного всіх поколінь.
  Нещодавно завітала на виставку "І оберіг, і символ долі…", що експонується в "Мистецькій вітальні" бібліотеки, група корейської общини разом із чернігівською вишивальницею Любов'ю Брановською, виставка якої теж нещодавно проходила в бібліотеці. Експозиція вразила гостей своєю яскравістю, різноманітністю та оригінальністю.
  Вирішили прийти на виставку й учні Чернігівського ліцею № 32 3-А класу разом з класним керівником Аллою Каплуновою. Експозиція, про яку вчитель дізналася на сайті бібліотеки, була приурочена до Дня матері та долучає учнів до декоративно-ужиткового мистецтва, тому, на думку педагога, стала гарним дозвіллям для дітей.
  Учениці 3-А Ангеліні Мінахіній сподобалися інтер'єрні ляльки Ірини Лепехи. Дівчинка сказала, що має бажання в майбутньому навчитися створювати таку красу. Мілана Гурська вподобала сережки та прикраси Анни Шовкової, дочки чернігівської майстрині Наталії Дорошенко.
  Анастасії Закревській припали до душі глиняні ляльки-іграшки Галини Близнюк. Виставка стала для неї та її подруги своєрідним наочним посібником, бо вже близько двох років вони плетуть браслети та чокери з резинок. Власне, у своїх виробах дівчатка і прийшли на екскурсію та виглядали досить оригінально й цікаво.
  Що б там не казали про сьогоднішнє "комп'ютерне" покоління, але учні 3-го класу з гордістю розповідали про свої досягнення в декоративному мистецтві: хтось займається цим заради втіхи, чиєсь хобі охоплює вже два роки, хтось дійсно далекий від рукоділля, але всім було неймовірно цікаво роздивлятися вироби майстринь, занурюватися в таємничу й чарівну атмосферу хендмейду.
  Відвідувачі виставки відмітили, що бібліотека – це не тільки пізнавальні книги та періодичні видання, а й виставки талановитих майстрів і художників, затишна атмосфера та цікаве проведення дозвілля.

 

result_IMG_9186 result_IMG_9127 result_IMG_9146
result_IMG_9149  result_IMG_9158 result_IMG_9141
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється