29.05.2018
1560

  Плідно та змістовно 29 травня попрацював колектив бібліотеки на заняттях з підвищення кваліфікації.
  Директор Інна Михайлівна Аліференко розповіла про питання, які розглядали бібліотечні фахівці України на ХІ Всеукраїнській науково-практичній конференції "Бібліотека і книга в контексті часу", тема року – "Трансформація діяльності публічних бібліотек України".
  Перегорнула сторінки щоквартального мистецького журналу "Літературний Чернiгiв" за 2017 рік та ознайомила з публікаціями місцевих літераторів, публіцистів, краєзнавців бібліотекар відділу краєзнавства Вікторія Іванівна Солонікова. Прикметним для нашої бібліотеки був 3-й номер, ювілейний як для часопису, так і для його головного редактора Михася Ткача. У цьому номері розміщено три публікації наших працівників: Інни Аліференко "Духовна скарбниця (До 140-річчя від дня заснування Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка)"; Ірини Каганової "Людина, в якій є сонце"; Вікторії Солонікової "Нескорений" (про Леоніда Тереховича).
  За традицією поділилися й хорошими новинами. Наталія Олександрівна Утиро розповіла про поетичний бібліопростір "А+", що вийшов за межі бібліотеки. Лариса Миколаївна Поліщук запросила колег переглянути мистецькі виставки, які експонуються цього місяця, та повідомила приємну новину про те, що наша колежанка Катерина Скрипка стала членом Національної спілки журналістів України. Новий розмовний Клуб китайської мови та працівника відділу Вероніку Вікторівну Прокопенко представила Олена Анатоліївна Ганжа. Ірина Яківна Каганова з приємністю повідомила, що краєзнавче видання "На палаючому Сході", упорядник В. І. Лисенко, посіло ІІ місце Всеукраїнського біографічного рейтингу – 2017 року в номінації "Колективні біографії". На екологічний фестиваль "Життя в стилі ЕКО" в парк "Ялівщина", у якому братиме участь відділ документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук, запросила всіх присутніх Наталія Вікторівна Карбовська.
  Для сучасного бібліотекаря дуже важливо володіти інформаційними технологіями та впроваджувати в свою роботу інноваційні методи. Анастасія Олександрівна Ширманова нагадала колегам про теорію та методику створення віртуальних виставок, а також навела приклади виставок, створених колегами з інших обласних бібліотек.
  Про технологічні можливості сервісів та платформ для створення віртуальних виставок розповіла Олена Павлівна Попович.
  Завдяки черговому заняттю проекту "Удосконалюємо українську мову" працівники бібліотеки мали змогу повторити та набути знання з української мови, які фахово та цікаво викладає Ольга Федорівна Шурубенко.

result_IMG_0028 result_IMG_0039 result_IMG_0040
result_IMG_0077 result_IMG_0079 result_IMG_0053
result_IMG_0068 result_IMG_0056 result_IMG_0093
result_IMG_0101 result_IMG_0124 result_IMG_0031
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється