27.06.2018
1576

  27 червня в читальній залі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулося відкриття виставки картин "Простір настрою: живопис Тетяни Федоритенко" відповідального секретаря Чернігівської обласної організації Національної Спілки художників України до 65-річчного ювілею.
  Художниця народилася 23 червня 1953 року в Чернігові. Закінчила факультет декоративно-прикладного мистецтва Ленінградського вищого художньо-промислового училища ім. В. І. Мухіної. З 1979 року працює викладачем у Чернігівській дитячій художній школі по фаху живопису, малюнку, композиції та скульптури.
  З 1988 року – член Національної спілки художників України.
  Тетяна Федоритенко – активна учасниця міських, всеукраїнських та міжнародних виставок. Її живописні та графічні твори знаходяться в приватних колекціях Швеції, Америки, Німеччини, Франції та ін.
  На експозиції "Простір настрою: живопис Тетяни Федоритенко" представлено 23 акварельні та пастельні роботи, які вражають незвичністю, хвилюють легкістю та ніжністю кольорів і форм.
  На зустрічі з мешканцями Чернігівського геріатричного пансіонату та користувачами бібліотеки художниця відзначила, що їй дуже приємно проводити ювілейну виставку саме в стінах завжди гостинної ОУНБ. Вже багато років вона співпрацює з закладом як користувачка, викладач, художниця в рамках як власної виставкової діяльності, так і членів ЧОО НСХУ.
  На думку пані Тетяни, Бібліотека – це самостійний живий організм, культурний та дозвіллєвий центр не лише міста, а й усієї області.
  Колектив Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка запрошує всіх гостей та мешканців міста завітати на виставку картин "Простір настрою: живопис Тетяни Федоритенко", доторкнутися до прекрасного та отримати незабутні естетичні враження.

result_DSC021 result_DSC023 result_DSC017
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється