14.04.2019
1354

  Поетичний бібліопростір "А+" продовжує об'єднувати людей, які цінують поезію і, щонайголовніше, пишуть вірші. 14 квітня у Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка чернігівські поети поспілкувалися на тему "І кожен день – це нове відкриття!".
  "Це чудово, що кожного дня ми для себе відкриваємо щось нове і непередбачуване. Весна продовжує панувати, але не поспішає нам дарувати тепло. Я думаю, що кожний із присутніх своїми поетичними творами відкриє нові грані поетичного слова", звернулася до присутніх ведуча заходу Наталія Утиро.
  Під час зустрічі на екрані демонструвалися відеоролики з квітами, що розпускаються, лунала музика "Гармонія душі". Налаштуватися на ліричну ноту допомагали різноманітні питання, які стосувалися як поезії, так і життя в цілому.
  Свої вірші читали поети: Олена Мамчич, Ганна Демиденко, Ірина Кулаковская, Арнольд Датский, Наталія Коса, Ігор Виноградов, Валентина Григоренко та Валентина Шеховцова.
  Організували для учасників поетичного бібліопростору і мозковий штурм – гру "Три цитати", основне завдання якої продовжити думку автора запропонованої цитати. Наприклад:
  - "Три речі ніколи не повертаються назад: час, слово, можливість. Тому..." ("...не витрачай час, вибирай слова, не втрачай можливість"). Конфуцій.
  - "Ти можеш втекти від обставин і людей, але ти ніколи..." ("...не втечеш від своїх думок і почуттів"). Еріх Марія Ремарк.
  Наприкінці заходу ведуча Наталія Утиро побажала всім гарного настрою, яскравих вражень, добробуту та любові й оголосила тему наступної зустрічі: "Шукаю всюди дотик тих долонь…".
 

result_IMG_7980 result_IMG_7986 result_IMG_7976
result_IMG_8005 result_IMG_7971 result_IMG_7970
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється