17.10.2019
567

  17 жовтня у великому читальному залі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулося заняття з безпеки життєдіяльності на тему "Вплив негативних звичок на життя людини". На захід завітали учні Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту та студенти Чернігівського базового медичного коледжу. Захід відбувся за сприяння НМЦ ЦЗ та БЖД в Чернігівській області та "Клініки дружньої до молоді".
  Валентина Кузьмівна Куценко, завідувачка відділу документів із гуманітарних наук, привітала всіх присутніх і наголосила, що зміна мислення, "правильні" думки та чисті наміри – це важливий крок на шляху до здорового способу життя, до внутрішньої гармонії.
  Психолог "Клініки дружньої до молоді" Павло Васильович Коротков детально зупинився на таких негативних явищах серед молоді, як куріння, п'янство, ВІЛ/СНІД, діагностика та шляхи передачі ВІЛ-інфекції. Зокрема, він повторив слова Сократа: "Здоров'я – не все, але все без здоров'я – ніщо". Фахівець зазначив, що поступово змінюючи себе, свої звички й уклад життя можна досягти бажаного. Здоровий спосіб життя допоможе позбутися поганих звичок, знайти гармонію в житті, продовжити молодість і запобігти захворюванням. Лектор дав також основні поради, які допоможуть молоді вести здоровий спосіб життя.

result_IMG_3887-e result_IMG_3889-e2 result_IMG_3906-e2
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється