Святкова феєрія січня

Святкова феєрія січня

18.01.2020
754

  У Новому році поетичний бібліопростір "А+" розпочав свою роботу 18 січня темою "Святкова феєрія січня". Феєрія (фр. féerie, від фр. fée – фея, чарівниця). У Новорічні свята завжди відбувається щось таке феєричне, незвичайне, чарівне, і поезія відображає саме цей настрій: чарівний, святковий.
  Ведуча заходу Наталія Утиро провела інтерв'ювання "Моя філософія життя", запитання стосувались поезії, відношення до життя, наприклад: "Що для вас означає краса поетичного слова? Як вона народжується?", "Поезія – це результат Вашого інтелекту?", "Чи маєте Ви свій етичний кодекс?; Він Вам допомагає у поезії?" та ін. Свої вірші читали Борис Задорожний, Анжела Чехова, Олена Мамчич, Володимир Кравченко, Лариса Дущак, Ірина Кулаковська, Валентина Громова, Світлана Камишна, Наталія Коса, Олена Коленченко, Юрій Слєсарєв, Віра Козлова, Людмила Ковальчук, Валентина Григоренко, Катерина Огій. Кожний поетичний рядок, які читали поети, дарував яскраву уяву про феєрію Новорічних свят. Олена Мамчич, звертаючи увагу на цьогорічну безсніжну зиму, у своєму вірші зазначила, що "…не склалися стосунки зі снігом", таким чином додала образності до сприйняття вірша. Кава та чай зі смаколиками створили атмосферу теплого, "солодкого" спілкування в колі однодумців.
  Музика та поезія завжди доповнюють одне одного і додають позитивні емоції оточуючим. Присутні насолоджувались романсами у виконанні Олексія Дербечева та Інни Зенченко у супроводі гітари. Всім сподобалась організація заходу, наприкінці всі сфотографувались на згадку.
 
























 

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється