Участь у презентації "Все про автоматизовану бібліотечну інформаційну систему Koha"

Участь у презентації "Все про автоматизовану бібліотечну інформаційну систему Koha"

14.04.2021
360

  14 квітня директор Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка Інна Аліференко й заступник директора з питань внутрішньобібліотечної роботи та автоматизації бібліотечних процесів Лілія Дубовик доєдналися до онлайнової презентації "Все про автоматизовану бібліотечну інформаційну систему Koha", організованої ВГО "Українська бібліотечна асоціація" та офіційним партнером Асоціації – ТОВ "Biblio.Сenter", спікером якої був керівник компанії Ігор Огура.
  Koha – це автоматизована бібліотечна інтегрована система (АБІС) з відкритим джерельним кодом. Вебінар був адресований директорам бібліотек, заступникам з автоматизації та широкому колу бібліотекарів. Участь у заході взяло близько 280 осіб.
  Відкрила захід директорка науково-технічної бібліотеки ім. Г. І. Денисенка Національного технічного університету України "КПІ імені Ігоря Сікорського", президентка ВГО "Українська бібліотечна асоціація" Оксана Бруй. Вона зазначила, що переймається автоматизацією бібліотечних закладів і складною ситуацією, яка складається через невідповідність упроваджених раніше систем автоматизації бібліотек міжнародним стандартам.
  У своїй доповіді Ігор Огура розповів про переваги АБІС Koha, про те, чому її варто обирати, про перенесення даних з нинішньої АБІС у Koha (MARC21), а також – як розпочати впровадження.
  До обговорення також долучилися директори Львівської обласної бібліотеки для дітей Лариса Лугова та Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Романа Іваничука Тетяна Пилипець, які поділилися досвідом використання запровадженої в усіх бібліотечних закладах Львова АБІС Koha.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється