Свято мистецтва: відкриття виставки картин Володимира Кравченка "В житті одна попса, а серце вимагає джазу"

Свято мистецтва: відкриття виставки картин Володимира Кравченка "В житті одна попса, а серце вимагає джазу"

02.06.2021
321

  Вам колись спадало на думку питання: а що робити, коли людина талановита в декількох сферах одночасно – пише прекрасну поезію та чудово вправляється з пензлем? Відповідь проста: звісно, презентувати все одночасно!
  Яскраво і феєрично в читальній залі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулася презентація виставки картин позитивної й талановитої людини, про яку на вернісажі було сказано, здається, всі гарні слова, які тільки існують на світі, – чернігівського художника Володимира Кравченка – під назвою "В житті одна попса, а серце вимагає джазу". До слова, рядки, які послугували назвою виставки, взяті з поезії самого Володимира.

  Два слова про автора
  Володимир Кравченко народився 22 червня 1988 року в Чернігові. Закінчив Чернігівську дитячу художню школу й Чернігівський національний педагогічний університет ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю "Початкова освіта та образотворче мистецтво".
  Постійний учасник заснованого бібліотекою Всеукраїнського поетичного фестивалю "Дотиком душі" та інших поетичних зустрічей і конкурсів. 2016 року вийшла друком збірка авторських віршів "Для суспільства нового", а 2019-го – "Про те, як надворі дощ моросить".
  З 2018 року – учасник Конгресу літераторів України. Викладає у знаній в Чернігові арт-студії "Колібрі".

  З відкриттям такої оригінальної виставки художника привітали учасниця НСХУ, керівниця арт-студії "Колібрі" Лілія Ібрагімова та чернігівська художниця і поетеса Тетяна Тимошенко.
  Як сказав автор виставки, невідомо яка ситуація буде в майбутньому і чи не накриє нас черговим локдауном. Отже, поки є можливість, треба радіти життю. Саме тому цей вернісаж перетворився на справжнє свято натхнення і мистецтва. Свято музики, поезії, живопису та гарного настрою.
  А запалювали атмосферу на цьому святі мистецтва відомі чернігівські музиканти Олена Іванова, Світлана Даниш та солістка гурту "Голос душі" Ольга Швед.
  Також на вернісажі гості мали змогу прослухати самобутню та емоційну поезію Володимира Кравченка в супроводі звуків гітарних струн.
  Виставка діятиме до середини липня, тож не проґавте можливість відвідати експозицію!

  Катя Скрипка, член НСЖУ,
  провідний бібліотекар відділу мистецтв

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється