Консультаційна зустріч по роботі у персональному кабінеті

Консультаційна зустріч по роботі у персональному кабінеті

01.07.2021
305

  З 2 по 12 липня 2021 р. починає працювати "Автоматизована бібліотечно-інформаційна система" – персональний кабінет з оцінювання книжкових видань за Програмою поповнення фондів публічних бібліотек – 2021 від Українського інституту книги. Бібліотекарі мають змогу відбирати книги за тематичними напрямами відповідно до своєї читацької аудиторії.
  Заступником директора з питань внутрішньобібліотечної роботи та автоматизації бібліотечних процесів Лілією Дубовик і бібліотекарем обласного обмінного фонду Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка Оленою Костенко, яка є відповідальною особою від Чернігівської області, була проведена консультаційна зустріч по роботі у персональному кабінеті модуля відбору та розподілу книжкової продукції.
  На зустрічі була детально розглянута Інструкція з використання персонального кабінету. Фахівці Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка особливу увагу зосередили на оцінюванні книжкової продукції і дали практичні рекомендації. Адже саме від професійного та якісного відбору документів до своїх фондів залежить їх затребуваність серед користувачів бібліотек.
  У зустрічі взяли участь усі 25 представників відібраних бібліотек.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється