Книги з історії споживчої кооперації області – тепер у бібліотеці Короленка

Книги з історії споживчої кооперації області – тепер у бібліотеці Короленка

19.07.2021
299

  Чудова новина: тепер з книгами з історії споживчої кооперації області можна буде ознайомитися в Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка та інших найбільших бібліотеках Чернігівщини.
  До головної бібліотеки області пам'ятні видання, присвячені 85-річчю виникнення споживчої кооперації на Чернігівщині, передала член правління облспоживспілки, начальник відділу кадрів і організаційно-масової роботи Олена Губар. Книги було вручено директорці бібліотеки Інні Аліференко.
  Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка подаровано вісім примірників книги. Три з них залишаться в нашому фонді, решту п'ять буде передано до бібліотек міста та області.
  Це видання – нарис історії виникнення та розвитку споживчої кооперації на Чернігівщині. В ньому на основі архівних матеріалів розглянуті перші кроки зародження споживчої кооперації області.
  Книга буде цікавою для фахівців споживчої кооперації, студентів.
  Крім розповіді про історію кооперативного руху на Чернігівщині від зародження до сьогодення видання містить розділи "Чернігівщина крізь віки" та "Перлини Чернігово-Сіверського краю". Книга проілюстрована яскравими та цікавими світлинами.
  Правління Чернігівської обласної спілки споживчих товариств висловлює вдячність Чернігівському історичному музею ім. В. В. Тарновського й особисто його директорові Сергію Лаєвському та кандидатові історичних наук, доценту Володимирові Пилипенку за надані матеріали.
  Видання побачило світ у чернігівському видавництві "Десна Поліграф".


  

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється