Читаймо і літаймо!

Читаймо і літаймо!

06.09.2021
300

  Шостого вересня – День читання книг. Це свято споріднене зі Всесвітнім днем читання вголос та Всесвітнім днем книги, але не тотожне їм. День читання книг створений для того, щоб нагадати людям, які не вважають за потрібне читати, що цей процес існує й донині і, більше того, він вельми захопливий. А запеклим читакам сам Бог велів у таке велике свято заварити чашечку ароматної кави чи терпкого запашного чаю і розташуватися у зручному кріслі з улюбленою книжкою… Або мерщій рвонути до книгарні та придбати щось новеньке й цікавеньке. А для тих, хто прагне заощадити гроші і зберегти довкілля (тут згадаймо, з чого робиться якісний папір), є бібліотеки. Приходьте і приводьте своїх друзів – читайликів і нечитайликів. Ми знайдемо, чим їх зацікавити. Адже книга – це шлях до пізнання нового, спокій, релакс, або навпаки – буря емоцій… У нашій книгозбірні знайдуться книги на кожен випадок життя й тип темпераменту.
  "З "читаймо" все зрозуміло. А до чого тут "літаймо"?" – може запитати хтось. А ось до чого. Сьогодні – ще й День польотів над землею. Звідки взялося це свято, достеменно невідомо. Проте це не заважає любителям екстремальних видів спорту, пов'язаних зі стрибками й польотами, святкувати цей день на повну.
  День польотів над землею – це свято не лише парашутистів, любителів польотів на повітряній кулі та відчайдушних роупджамперів, але й звичайних пасажирів літаків, а також льотчиків, космонавтів, пілотів та стюардів. Одне слово – всіх, хто любить літати. А якщо є змога взяти з собою в політ улюблену книгу, то насолода буде подвійною. Отже, читаймо і літаймо – від неземного задоволення!

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється