Після літньої перерви відновила роботу мовна студія ораторського мистецтва LingUA

Після літньої перерви відновила роботу мовна студія ораторського мистецтва LingUA

05.09.2021
335

  Після літньої перерви п'ятого вересня відновила роботу мовна студія ораторського мистецтва LingUA.
  На початку заняття студійці виконали низку вправ для розслаблення м'язів грудної клітки і плечей, м'язів обличчя, для розвитку дрібної моторики кінчиків пальців та обох півкуль головного мозку. Також – отримали пораду, які слід виконувати вправи для ніг, щоб зняти напругу після важкого дня, адже збалансована робота всього тіла впливає на настрій людини та її бажання розвиватися й удосконалюватися.
  Далі на учасників студії очікувало знайомство з назвами посуду для вживання деяких напоїв. Під час аналізу було з'ясовано, що з-поміж стаканів можна виокремити склянку, пластянку і папірянку; для пиття гарячих напоїв використовуємо чашку або філіжанку (невеличку чашку з блюдцем для кави або чаю); великі ж ємності ми називаємо кухлем або квартою (ємність здебільшого 0,5–1 л). Звичне для багатьох слово "кружка" є суржиком, а от горнятко – це маленький посуд для приготування страв, зокрема каші.
  Також студійці удосконалили свої творчі здібності за допомогою вправи "Поетична математика": складали невеличкі віршики, у яких було використано лише цифри. Хтось добирав числа, щоб відтворити риму, а хтось – щоб позначити ключові дати свого життя. Загалом було цікаво.
  Наостанок учасники студії об'єдналися в пари та спробували створити історії, у яких поєднали цифри, використані у віршиках, назви посуду, розглянуті на початку заняття, та свій життєвий досвід. Результат видався досить цікавим і неординарним.
  Наступне заняття заплановано на 19 вересня, початок об 11 год. Запрошуємо всіх охочих, буде весело і пізнавально!
  Р. S.: у кого є можливість, візьміть, будь ласка, на наступне заняття кольорові олівці.

  Ольга Петренко, керівниця студії

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється