Чаювання у Аліси та пошуки Кролика в бібліотечних підземеллях!

Чаювання у Аліси та пошуки Кролика в бібліотечних підземеллях!

02.10.2021
488

  2 жовтня у відділі документів іноземними мовами Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулася зустріч у рамках книжкового клубу "Book talks".
  Цього разу учасники побували у фантастичному світі книги Lewis Carroll "Alice's adventures in Wonderland". Мабуть, усі ще з дитинства пам'ятають дивовижні пригоди Аліси. "Пригоди Аліси в Країні Див" – дитяча повість-казка англійського професора математики Чарлза Лютвіджа Доджсона (він же Льюїс Керрол).
  Учасники клубу поговорили про сюжет та екранізації книги, відтворили зустріч на чаюванні у Капелюшника й поблукали бібліотечними лабіринтами з надією знайти Кролика і потрапити у справжню Країну Див.
  Під час зустрічей ми обговорюємо, аналізуємо, сперечаємося та просто обмінюємося думками стосовно прочитаних книг. Кожна книга унікальна і варта читання. Тому, якщо ви зацікавлені в умовах участі у клубі "Book talks" і хочете покращити свої знання англійської, слідкуйте за нашими новинами на https://www.facebook.com/VDIMbibliotekaKorolenkaChernigiv або телефонуйте за номером (068) 941-37-58.
  Наступна зустріч відбудеться вже наприкінці жовтня. Чекаємо на вас!

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється