Тепле світло вражень

Тепле світло вражень

30.09.2021
447

    Погодьтеся: завжди приємно отримувати схвалення за свої роботу і зусилля. А отримувати таке схвалення у святковий професійний день – удвічі приємніше.
  30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, ми спитали наших відвідувачів про їхні враження від святкових локацій та відділу і бібліотеки загалом.

  "Багато років відвідую бібліотеку ім. В. Г. Короленка, а саме – відділ мистецтв. Уважні, доброзичливі працівники завжди допоможуть у всіх питаннях. А ще – цікаві заходи, виставки, концерти. Тут завжди затишно, є що і почитати, і подивитися, і послухати. Дуже вдячна за все!".

  Лідія Фалалєєва, викладачка

  "Сьогодні, 30 вересня, випадково відвідав чудову виставку музично-поетичних видань чернігівських поетів і композиторів, а також прослухав цікаву екскурсію в минуле за участі чернігівської майстрині Марини Блакитної. Сьогодні, в День бібліотек, замість святкування бібліотекарі дарують свято своїм читачам!
  Вітаю зі святом усіх працівників! З найкращими побажаннями та повагою Віктор Заяць".

  Віктор Заяць, концертмейстер

  "У Всеукраїнський день бібліотек відвідала різноманітні виставки в бібліотеці Короленка. Була дуже вражена і радісно здивована творчими інсталяціями та роботами в різних відділах! Усім зичу здоров'я і натхнення. Як добре, що ви несете те світле й історичне, цікаве і дорослим, і дітям. Гарного кожного дня! Наснаги до життя відділу мистецтв та всій бібліотеці!".

  Ірина Андрущенко, читачка

    "Ви всі молодці! Завжди радість приходити до рідного відділу та бібліотеки! Вітаю!"

  Юрій Хромушин, заслужений журналіст України, член Національної спілки фотохудожників України

  "Дякуємо! Дякуємо! Дякуємо за те, що ви є! Любимо, поважаємо, цінуємо! Бібліотеці добра і процвітання!"

  Подружжя Катіман

  "Бібліотека, як і музей, – це місце, де зберігаються та накопичуються знання і досвід минулих поколінь. Це територія спілкування. Добре, що бібліотека має простір та проводить різноманітні тематичні заходи й виставки. Хотілося би побажати ширше їх рекламувати, щоб залучати більше користувачів різних категорій".

  Максим Блакитний, заступник директора з наукової роботи Чернігівського історичного музею ім. В. В. Тарновського

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється