На гостину до міста легенд

На гостину до міста легенд

02.10.2021
463

  "Якби ви знали, паничі", як приємно бібліотекарям зустрічати гостей, які полюбляють читати та орієнтуються на теренах книжкового простору! Тоді і звичайнісінька екскурсія перетворюється на захопливу пригоду з елементами інтелектуального роману та взаємного задоволення від спілкування!
  2 жовтня вперше до нашого міста легенд і до Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка завітали туристи з Києва, яких гостинно зустріли завідувачка відділу мистецтв Лариса Поліщук та бібліотекарка відділу абонемента Наталія Лаврентьєва.
  Гостям неабияк поталанило потрапити до нашої бібліотеки саме в період святкування Всеукраїнського дня бібліотек, адже окрім звичного короткого екскурсу в історію бібліотеки та її будівлі – пам'ятки архітектури – на цінителів книги звалилася купа цікавинок і позитивних емоцій!
  Кияни були приємно вражені креативними локаціями, унікальними книжковими та мистецькими виставками, підготовленими кожним відділом до професійного свята. Зокрема, поміж розмаїття родзинок, викликала захоплення виставка іграшок "З історії іграшок у Чернігові. Початок ХХ ст." з колекції чернігівської майстрині, колекціонерки, реставраторки Марини Блакитної у відділі мистецтв.
  Молодь побродила "Лабіринтами бібліотечного підземелля" (відділ зберігання бібліотечних фондів), побувала "В гостях у Задзеркаллі" (відділ документів іноземними мовами), відвідала "Літературну кав'ярню" (відділ абонемента) та здійснила "Кулінарну подорож гетьманською Чернігівщиною" (відділ краєзнавства). А обійшовши всі оригінальні бібліотечні фотозони, молодь забрала із собою до столиці цікаві спогади та яскраві враження від бібліотеки.
  Запрошуємо і вас на гостину до Чернігова й бібліотеки Короленка. Завітайте до нас – і отримаєте нові емоції та пізнавальну інформацію!

  Текст – Катя Скрипка, провідний бібліотекар відділу мистецтв
  Фото – Лариса Поліщук, завідувачка відділу мистецтв, та Вікторія Пархоменко, бібліотекар відділу документів іноземними мовами

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється