Терапевтична проза Міли Іванцової

Терапевтична проза Міли Іванцової

17.11.2021
382

  Справжнє ім'я перекладачки, сучасної літераторки та журналістки Міли Іванцової – Людмила Петрівна Іванцова. Народилася вона 27 листопада 1960 року в Києві.
  Навчалася майбутня авторка в Національному педагогічному університеті ім. М. П. Драгоманова. Потім стала викладати російську та французьку мови. Місця її роботи змінювалися від школи до туристичного ліцею тощо. Проте жінка захотіла більш кардинальних змін і стала засновницею курсів, на яких можна було оволодіти іноземними мовами. Та Людмила не знайшла себе і в цьому занятті й почала експериментувати: спочатку працювала у сфері нерухомості, потім стала дизайнеркою інтер'єру, відтак спробувала свої здібності в художній сфері – її привабила техніка петриківського розпису, а потім стала фотографом. Після всіх цих етапів пошуку душевної гармонії Міла Іванцова почала пробувати себе в літературній творчості. З-під пера письменниці вийшли оповідання, повісті, статті й поетичні твори. Друкувалися вони не тільки в українській періодиці, а й у зарубіжній, зокрема в літературних журналах України, Росії, Естонії, Німеччини, Ізраїлю та Нової Зеландії.
  Крім малих літературних форм авторка ще й написала декілька романів. Наразі Міла Іванцова – професійна письменниця. Літературна діяльність – її основне заняття. Починаючи з 2009 року авторка три роки поспіль отримувала спеціальну відзнаку "Вибір видавців" на конкурсі "Коронація слова". А 2012 року Мілу Іванцову було удостоєно звання "Золотий письменник України". Журнал "Фокус" на початку 2013 року склав рейтинг найуспішніших українських літераторів сучасності. З трьох десятків авторів Мілі Іванцовій було відведено 4-те місце.
  Всеукраїнський соціально-благодійний проєкт під назвою "100 книжок для сільської бібліотеки" з'явився з легкої руки авторки. Вона започаткувала цей соціальний рух, який мав на меті поповнення бібліотек у сільській місцевості сучасною вітчизняною та зарубіжною літературою. Хобі Міли Іванцової надзвичайно розмаїті й цікаві. Вона і садівництвом полюбляє займатися, і колекціонує старовинні праски з чавуну, а ще – створила власну технологію, за якою можна виготовляти картини сканером. Також пані Міла – художниця.
  Найпопулярнішими стали твори авторки "Родовий відмінок", "Вітражі", "Сердечна терапія", "Живі книги", "Теплі історії про радість і сум". Читачі називають твори Міли Іванцової "терапевтичною прозою", кажуть, що від них на душі стає легше, Філософія авторки – триматися позитиву, попри все рухатися вперед і не озлоблюватися на людей та світ. З її героями не хочеться прощатися, з ними продовжуєш жити, міркуєш, як учинив би на їхньому місці, шукаєш відповіді на свої запитання.

  Список літератури

  1. Іванцова Міла. Вітражі [Текст] : роман / Міла Іванцова. – Київ : Нора-Друк, 2010. – 204, [1] с. – (День Європи).
  2. Іванцова Міла. Ключі від ліфта [Текст] : [роман] / Міла Іванцова ; [передм. І. Роздобудько]. – Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2012. – 284 с.
  3. Іванцова Міла. Родовий відмінок [Текст] : роман / Іванцова Міла. – Київ : Нора-Друк, 2009. – 295, [1] с. – (ПК (Популярні Книжки)). – Дипломант конкурсу романів, кіносценаріїв, п'єс та пісен. лірики про кохання "Коронація слова – 2009".
  4. Іванцова Міла. Скринька з оповідками [Текст] / Міла Іванцова. – Київ : Брайт Стар Паблішинг, 2018. – 150 с. – (Теплі історії).
  5. Іванцова Міла.Теплі історії про радість і сум [Текст] / Міла Іванцова. – Київ : Брайт Стар Паблішинг, 2015. – 131 с. : іл. – (Теплі історії).
  6. Іванцова Міла. Я тут живу [Текст] : київ. роман / Міла Іванцова. – Київ : Країна Мрій, 2016. – 398 с.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється