"Листопад запрошує на побачення з пані Поезією…"

"Листопад запрошує на побачення з пані Поезією…"

19.11.2021
418
  У листопаді 2017 року після першого поетичного стартапу "Дотиком душі" за пропозицією директорки Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка Інни Аліференко був створений поетичний бібліопростір "А+". Нагадаємо, що мета нашого поетичного клубу – об'єднати всіх людей, які володіють поетичним словом, незалежно від віку, соціального статусу, професії. І, головне, презентувати їхню творчість мешканцям Чернігова.
  Вітаємо всіх учасників поетичного бібліопростору "А+"! На жаль, через карантинні обмеження ми поки що не маємо змоги зустрітися всі разом у дружньому творчому колі, але в етері "Бібліотайм" спілкування можливе завжди.
  Отже, тема зустрічі – "Листопад запрошує на побачення з пані Поезією...". У листопадовому етері "Бібліотайм" узяли участь Ольга Петренко, Анна Дмитрук, Лариса Батог, Олена Коленченко, Лана Світко. Поеткам були запропоновані запитання з нашої традиційної рубрики "Ваша філософія життя": "Яких подарунків ви очікуєте від осені?"; "Поезія, яку ви пишете, – це ваші емоції?"; "Як ви можете пов'язати силу волі та поезію?"; "Біль – ознака зростання? Прокоментуйте"; "Щастя – це властивість характеру? Ви згодні?"; "Кого любить Доля – рішучих чи сміливих?"; "Ваші побажання присутнім" Можна було обрати будь-яке запитання (за бажанням) і дати відповідь на нього.
  "Побачення" пана Листопада і пані Поезії відбулося. Кожна з учасниць подарувала глядачам чудові, яскраві поетичні рядки. Сподіваємося, вони викликали у всіх багато приємних, романтичних емоцій. А деякі вірші, можливо, спонукали до роздумів...
 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється