Семінар "Еколого-просвітницька діяльність бібліотечних установ"

Семінар "Еколого-просвітницька діяльність бібліотечних установ"

14.12.2021
353
  Якщо ми хочемо бачити нашу планету екологічно здоровою, то екологом повинен бути кожний у своєму житті, у своїй професії. 14 грудня бібліотекарі Чернігівської області взяли участь у семінарі "Еколого-просвітницька діяльність бібліотечних установ". Захід відбувся у форматі ZOOM-конференції, що дозволило долучитися до нього великій кількості учасників. Організатором семінару виступила громадська організація "Всеукраїнська екологічна ліга".
  Голова організації Тетяна Тимочко розповіла про еколого-просвітницьку діяльність Всеукраїнської екологічної ліги, навела конкретні приклади акцій і заходів, завдяки яким було збережено природу. Саме на необхідності практичних заходів з природоохоронної діяльності наголошувала пані Тетяна.
  Завідувачка відділу документів з екологічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка Наталя Карбовська акцентувала увагу на тому, що еколого-просвітницька робота в бібліотеках області проводиться постійно для користувачів різних вікових категорій у співпраці з державними установами та громадськими організаціями. Опанування різними формами екологічної роботи завжди корисне для бібліотек.
  Заступник голови Всеукраїнської екологічної ліги Олена Пащенко презентувала акції, заходи, конкурси як форми співпраці громадської організації та бібліотечних установ.
  Один із напрямів роботи Всеукраїнської екологічної ліги – видавнича діяльність. Пані Олена презентувала науково-довідкове видання "Екологічна енциклопедія", в якому на основі досягнень національної та світової екологічної науки подано сучасну інформацію про всі її галузі. Два томи цього видання вже є в бібліотеках області. Третій том, люб'язно подарований Всеукраїнською екологічною лігою, буде надісланий разом з іншими виданнями громадської організації до бібліотек Чернігівщини найближчим часом.
  Дякуємо ГО "Всеукраїнська екологічна ліга" за подаровані видання, які поповнять фонди бібліотек і стануть корисними для фахівців та для широкого кола читачів.
 








Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється