Клуб "Book talks"

Клуб "Book talks"

26.12.2021
426
  26 грудня в центрі "Вікно в Америку" та відділі документів іноземними мовами Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулася зустріч у рамках книжкового клубу "Book talks".
  Цього разу учасники обмінювалися ідеями стосовно готичного роману S. Waters "The Little Stranger". Це історія з привидами, в якій чути відлуння класичних книг Чарльза Дікенса й Едгара По. Кожна нова сторінка додає ще більш моторошних і загадкових деталей у життя мешканців старої садиби Хендредс-Хол. У 2018 році на екрани виходить кіноверсія "Маленького незнайомця", знята Леонардом Абрахамсоном. Учасники клубу прочитали книгу та переглянули фільм. Авжеж, усі мали різні думки щодо прочитаного й побаченого, поговорили про існування привидів і надприродних явищ.
  Можливо, вам здається, що засідання клубу було доволі похмурим та зловіщим, але ні, ви помиляєтеся! Зустріч видалася дуже цікавою та веселою!
  Це останнє засідання клубу "Book talks" у цьому році. До зустрічі наступного року! Приєднуйтеся до нашого клубу, у нас є багато цікавого і солоденького!
 Якщо ви зацікавлені в умовах участі у клубі "Book talks" та хочете покращити свої знання англійської, слідкуйте за нашими новинами тут або телефонуйте за номером (068)  941-37-58.
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється