Засідання президії ГО "Спілка жінок Чернігівщини"

Засідання президії ГО "Спілка жінок Чернігівщини"

05.01.2022
404
 Уже багато років поспіль ГО "Спілка жінок Чернігівщини" – партнерка Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка. Минулий рік був особливо плідним та продуктивним у проведенні спільних соціокультурних заходів і творчих зустрічей. Так, на початку 2021 року було започатковано спільний проєкт "Видатні жінки Чернігівщини", який протягом року почали реалізовувати саме на базі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка. Відбулися творчі зустрічі з сучасними письменниками, онлайн-захід "Літераторки Чернігівщини на зламі ХІХ–ХХ ст.", ярмарок "Що може жінка", "круглий стіл" "Запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьба із цим явищем", засідання президії ГО "Спілка жінок Чернігівщини". Цьогоріч також заплановано низку масштабних заходів та акцій, які передбачається провести саме в бібліотеці Короленка. Це й подальша реалізація проєкту "Видатні жінки Чернігівщини", і зустріч з науковицями нашої області, й багато інших.
  5 січня в Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулося чергове засідання президії ГО "Спілка жінок Чернігівщини". Найактивніші учасниці організації підбивали підсумки добрих справ, зроблених протягом минулого року, та обговорювали плани на новий рік.
  Приємно привітала учасниць заходу своїми віршами чернігівська поетеса, кращий преміум-автор 2019 року Всесвітнього літературного конкурсу "Ключ поетичної душі", який відбувся у Парижі, Маргарита Бордонос.
  На згадку про теплу зустріч учасниці ГО "Спілка жінок Чернігівщини" зробили світлини на новорічних святкових локаціях, створених дбайливими руками працівників бібліотеки.














 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється