Огляд книги "Соломія Крушельницька. Міста і слава"

Огляд книги "Соломія Крушельницька. Міста і слава"

23.09.2022
340
  "Моя національність усім відома: я її ніколи не змінювала і ніколи й ніде не зміню, хоч підлесливість та видавання себе кимось іншим іноді приносить користь".
  Соломія Крушельницька
 
  Талант чи працьовитість? Ця битва вічна, нескінченна. Одні щиро впевнені, що без природних здібностей та натхнення нічого не досягнуть, інші ж уперто доводять, що наполеглива праця здатна з будь-кого створити митця. І лише декілька обирають третю сторону – золоту середину, поєднуючи іскру таланту з постійним удосконаленням своїх навичок. Таких людей і називають геніями своєї справи.
  Сьогодні до 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької – всесвітньо відомої української оперної співачки, педагогині, заслуженого діяча мистецтв УРСР – оглядаємо книгу"Соломія Крушельницька. Міста і слава", завдяки якій простежимо життєвий і творчий шлях легенди світової оперної сцени.
  Під палітуркою на читача чекає безліч цікавих фактів, цитат, фотоматеріалів та драма, що ставилася на сцені театру Історії, де головну роль виконувала легендарна й неповторна Соломія Крушельницька.
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється