Маленькими справами наблизимо Перемогу

Маленькими справами наблизимо Перемогу

27.10.2022
304
  Уже дев'ятий місяць триває повномасштабне вторгнення російських військ на територію України. З перших днів працівники Чернігівської ОУНБ та їхні сім'ї активно допомагають ЗСУ боронити нашу землю. Хтось пішов до лав територіальної оборони, хтось регулярно перераховує донати на придбання потрібних українській армії речей, хтось випікає домашні смаколики й передає на блокпости… Одне слово, кожен по-своєму дбає про те, щоб сила і міць не полишали наших воїнів, а навпаки, примножувались. А разом ми наближаємо Перемогу!
  Бібліотекарі й користувачі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка активно долучилися до збору книг для військовослужбовців. Днями передали через волонтерів чергову партію української художньої літератури для читаючого українського війська. Війна триває, потреби наших захисників у підтримці з тилу зростають. Наближається зимова пора, тому ми вирішили трошки зігріти наших хлопців: розпочали збирати і в'язати власноруч теплі шкарпетки, а також збираємо бляшані баночки для окопних свічок.
  Єдиний волонтерський центр м. Чернігова встановив на першому поверсі нашої книгозбірні скриньку для збору коштів на потреби ЗСУ.
  Війна – це справа не тільки військових та волонтерів, а й кожного свідомого українця. Кожний воює на своєму фронті…
  Отож запрошуємо всіх небайдужих приєднуватися до нашої корисної та необхідної діяльності. Не бійтеся робити невеликі внески. Це не соромно. Якщо сто жінок зв'яжуть по парі шкарпеток, це допоможе тримати ноги в теплі сотні воїнів. Якщо сто людей принесуть по три невеличкі консервні бляшанки, вийде триста окопних свічок. Якщо сто вмілих господинь спечуть по десять смачних пухких булочок для наших захисників, то… Сподіваємося, всі все зрозуміли. Маленькими справами наблизимо Перемогу!
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється